Om mig
Trine Mielche

Jeg har tegnet og malet hele mit liv, oliemaleriet har jeg dyrket intenst de sidste 5 år.

 

At udtrykke sig kunstnerisk og fremstille kunst, er en del af min families erhverv og talenter gennem generationer.

 

Mine værker er udført på hørlærred, de er malet med de bedste oliefarver man kan købe og kan holde i generationer. Jeg håber meget, at der hvor værkerne kommer til at hænge, kan skabe glæde, give humor og være noget smukt og æstetisk.

 

Mit motivvalg er naturalistiske skildringer med et eventyrligt træk, elementer fra fantasiens og naturens verden.

Jeg vil gerne formidle mit budskab om vores moderne liv, hvad det gør ved os, ved vores liv og ved vores omgivende natur.

Med mine værker stræber jeg efter at give tilskueren et smil på læben og måske mane til eftertanke. Samtidigt arbejder jeg på at gøre dem levende, at skildre lyset, hvordan det påvirker farvespillet og hvad sker der med lyset som dagen går. De mange detaljer i mine værker er således helt planlagt og velovervejede.

 

Det er vigtigt for mig at være en teknisk dygtig kunstner, der samtidigt har en klar holdning til alt i maleriet, intet er således overladt til tilfældigheder, et hvert penselstrøg er udtryk for et klart bevidst valg og alle detaljer skal spille sammen om at fortælle historien.

Bag ethvert motiv er der timers nøje overvejelser og spekulationer over farver, komposition, penselsretning, intensitet og kontrast. Jeg vil gerne lade lærredet fortælle, inspirere til eftertanke, refleksion, være overbevisende og skarp.

 

Jeg bliver tit spurgt om, hvor lang tid det tager at male det enkelte maleri, men det ved jeg ikke, for når jeg maler, glemmer jeg tid og sted. Det at male er den eneste beskæftigelse hvor tid og rum ikke eksisterer. Der er kun mig, lærred, pensler og mine elskede farver. Håber I vil nyde mine værker, jeg er glad og taknemmelig hver gang en beskuer bruger tid på at se på mine malerier.

 

Dinoerne er en serie billeder, der er en påmindelse fra en fjern fortid, om hvad der kan ske hvis man ikke passer på sine omgivelser og hvor vi mennesker ender, hvis vi ikke passer meget på nu!

 

Værkerne, Tidspres, Fastlåst, På en knivsæg og I Klemme, er illustrationer af vores moderne liv og hvordan det kan føles at leve i det.

 

Længsel og Holger er en skildring af eventyr og myter, der er rykket til andre omgivelser og som indeholder mit favoritelement havet, som jeg altid drages imod.

 

Der vil løbende komme nye værker på siden og er der spørgsmål til værkerne, eller er der noget i ønsker pris på er det bare at ringe eller skrive.